top of page

Supervision

 

Jeg tilbyder teams og grupper supervision omkring de problematikker de sidder med. Når supervisionen drejer sig om casesupervision omkring brugere, borgere, klienter, kunder og eksterne samarbejdspartnere, har jeg rigtig god erfaring med at bruge samtaletræningen med en skuespiller til at skabe større forståelse af komunikationen i situationen.

 

Sagt om supervisionen

”Vores teams er gennem halvandet år blevet superviseret af Birgitte Ohsten og Helene Egelund med

"Samtaletræning” - en teknik som har hjulpet os til at befri os fra vanetænkning og opnå dybe erfaringsbaserede oplevelser, som har påvirket og udviklet vores praksis. Det har øget vores indsigt i hinandens intensioner og styrket vores mulighed for at forstå hinanden og dermed arbejde sammen om et fælles mål. Vi har oplevet at supervisionen tilførte ny energi, glæde og lyst til at arbejde mere respektfuldt over for os selv, hinanden og vores klienter”.

Mit personlige udbytte: ”Jeg har fået rigtig meget supervision i den tid, jeg har arbejdet med psykisk syge. Med "Samtaletræning" har jeg lært mere om mig selv og min tolkning af andre på få gange, end andet supervision har kunnet bibringe over lang tid. Jeg tror, det er fordi det går udenom intellektet, du opnår en umiddelbar erfaring, som er til at tage at føle på. Jeg har bare været så opløftet efter hver gang, og ivrig efter at afprøve det jeg synes, jeg har tilegnet mig. Det var meget hjælpsomt for mig at opleve forskellen på at forsøge på at være dygtig og så på at være autentisk i mit arbejde med andre mennesker. Jeg oplevede det meget frigørende, at være mere synlig med hvad der var på spil for mig - ikke at forsøge at være den kloge, pæne pige - og jeg var meget overrasket over at mine omgivelser oplevede forandringen som positiv. Det har virkelig givet mig lyst at være mere mig selv - også når jeg er vred”.

- Alette Kaaber, Leder af akuttilbuddet på Slotsvænget, et bosted for psykisk syge”

Birgitte Ohsten
Meningsfulde og involverende samtaler

 

 

    
bottom of page