top of page

Kunder

 

 

Referencer

 

"Som led i vores bestræbelser med at styrke kommunikationen i lærerfællesskabet, havde vi i en temadag med Birgitte Ohsten om kollegial feedback. Birgitte leverede en levende praksisnær introduktion, og instruerede i øvelser. Vi synes selv, vi er gode til at tale sammen, men blev positivt overraskede over hvor stor betydning kollegial feedback har for det faglige udviklingsrum.

Birgitte er en inspirerende formidler, der formår at engagere, gribe nuets øjeblikke og med lune levere en yderst kompetent facilitering af et svært emne." - Thomas Dalmskov, koordinator på Egeskolens Særlige Tilbud

 

”Anne Christine og Birgitte har leveret nærværende, indlevende og målrettet undervisning og facilitering på vores kurser i kollegial feedback. De får stor ros for deres måde at tilrettelægge undervisningen på, så den rammer den pågældende målgruppe. Særligt brugen af skuespillere i situationsspil har været relevant og givende for deltagerne.” – Anne Larsen, udviklingskonsulent, Direktoratet for Kriminalforsorgen

 

”Samtlige arresthuse øst for Storebælt har gennemført et kursus i kollegial feedback med Anne Christine Hagedorn og Birgitte Ohsten som undervisere. Kurset varede 2 dage, og vores medarbejdere har udtrykt en generel tilfredshed med, at der er sørget for en stor grad af afveksling og involvering af kursisterne. Det har været en fornøjelse at se vores medarbejdere kaste sig ud i rollespil med skuespillerne, fordi de gerne ville vise, hvordan man taler ordentligt om arbejdet og med hinanden. Den store udfordring med kollegial feedback er på ingen måde, hvorvidt Anne Christine og Birgitte kan levere et godt kursus, for det kan de. Udfordringen er, at anvende kollegial feedback på arbejdspladsen i hverdagen. Og den udfordring bliver man klædt godt på til at gå i møde med dette kursus.” - Søren Blinkenberg Grosen, HR fra Arrestinspektørkontoret i Hillerød

 

"Jeg har ved flere lejligheder arbejdet sammen med Birgitte Ohsten og Helene Egelund omkring afholdelse af Kommunikationstræningskurser for sygeplejersker. Deres arbejde har altid været præget af stor seriøsitet og et smittende engagement, der har fået deltagerne til at få et godt udbytte af kurserne. Birgitte og Helene har begge evnet at være meget direkte og samtidig meget indfølte i deres feedback til deltagerne, hvilket også har sikret at alle har fået en tryg oplevelse. De har også begge vist store samarbejdsevner, fleksibilitet og parathed til at improvisere, hvis situationen krævede det. Samlet kan jeg kun give de bedste anbefalinger af deres arbejde"

Jesper Rendsmark, cand.psych., psykolog på Finsencentret, Rigshospitalet.

 

”Vores teams er gennem halvandet år blevet superviseret af Birgitte Ohsten og Helene Egelund med "Samtaletræning” - en teknik som har hjulpet os til at befri os fra vanetænkning og opnå dybe erfaringsbaserede oplevelser, som har påvirket og udviklet vores praksis. Det har øget vores indsigt i hinandens intensioner og styrket vores mulighed for at forstå hinanden og dermed arbejde sammen om et fælles mål. Vi har oplevet at supervisionen tilførte ny energi, glæde og lyst til at arbejde mere respektfuldt over for os selv, hinanden og vores klienter”.

Mit personlige udbytte: ”Jeg har fået rigtig meget supervision i den tid, jeg har arbejdet med psykisk syge. Med "Samtaletræning" har jeg lært mere om mig selv og min tolkning af andre på få gange, end andet supervision har kunnet bibringe over lang tid. Jeg tror, det er fordi det går udenom intellektet, du opnår en umiddelbar erfaring, som er til at tage at føle på. Jeg har bare været så opløftet efter hver gang, og ivrig efter at afprøve det jeg synes, jeg har tilegnet mig. Det var meget hjælpsomt for mig at opleve forskellen på at forsøge på at være dygtig og så på at være autentisk i mit arbejde med andre mennesker. Jeg oplevede det meget frigørende, at være mere synlig med hvad der var på spil for mig - ikke at forsøge at være den kloge, pæne pige - og jeg var meget overrasket over at mine omgivelser oplevede forandringen som positiv. Det har virkelig givet mig lyst at være mere mig selv - også når jeg er vred”.

- Alette Kaaber, Leder af akuttilbuddet på Slotsvænget, et bosted for psykisk syge”

 

Det var en oplevelse jeg sent vil glemme, begge de dejlige damer (Birgitte Ohsten og Helene Egelund) havde en tilgang til beboerne på Klintegården, med så megen etik og finfølelse - lige til guld. Vi fik meget mere ud af aftenen, end vi nogen sinde ville have fået uden dem”.

- Kenneth Hermansen, medarbejder på Klintegården, et bosted for psykisk syge

 

Træningsforløbet i Præsentationsteknik gav mig selvindsigt og nogle vigtige arbejdsredskaber, fx:

- Jeg blev mere bevidst om min angst for (og min tendens til udsættelse af) forberedelsesfasen. Jeg tænker nu på det som en kreativ proces jeg skal ind  i; før var det lidt som et højt bjerg jeg skulle over.

- Jeg blev mere klar på hvad der fungerer godt og mindre godt når jeg præsenterer. At det fx er godt når jeg tør løsrive mig fra power point slides og tale og bevæge mig ud til publikum. At det fx bliver levende når jeg supplerer med personlige kommentarer, holdninger og betragtninger. Og at det fx ikke fungerer når jeg står med vægten kun på det ene ben.

- Jeg blev mere bevidst om betydningen af den fysiske opvarmning. Det fungerer godt for mig også at have fokus på det fysiske inden en præsentation. - Jesper Madsen, Statistics Specialist, M.Sc, Ph.D. fra Novo Nordisk

 


 

Direktoratet for Kriminalforsorgen 

Egeskolens Særlige Tilbud

Københavns Fængsler

Arrestinspektøren i Hillerød

HS

Rigshospitalet

Gentofte Hospital

Bispebjerg Hospital

Frederiksberg Hospital

Hvidovre Hospital

Psykiatrisk Center Hvidovre

Amager Hospital

Herlev Hospital

Odense Universitetssygehus

Hamlet

Dansk Sygeplejereråd

 

 

 

Slotsvænget

Lindevangen

Spydspidsen

Klintegården

Salem

Pigegruppen

Høreforeningen

FTFA

Frie Skolers Lærerforening

Center for Små Handikapgrupper

Gentofte Kommune

Holbæk Kommune

Ballerup Kommune

Blaagaards Semnarium

Metropol

Vagtcentralen

 

 

 

Dansac 

Novo Nordisk

Lundbæk

Eli Lilly

KE

DONG

Danfoss

Miljøstyrelsen

HHM

Thomas Cook Rejser

BDO-revision

Codan

SEB

DTU

Ingeniørhøjskolen   

 

Birgitte Ohsten
Meningsfulde og involverende samtaler

 

 

    
bottom of page