top of page

 

Sagt om kurset

Præsentationsteknik

 - Kurser eller enkeltundervisning

Præsentationsteknik er for dig, der ønsker at blive bedre til at få din viden ud over rampen og skabe lydhørhed hos dine tilhørere – om det så er til fredagsmødet med 5 medarbejdere eller til konferencen med over 300 deltagere.

 

Præsentationsteknik er meget mere end teknik. Det handler om nærvær, fortællerglæde og lyst til at dele viden og historier med dine kollegaer, medarbejdere, samarbejdspartnere og andre interessenter.

 

Du lærer at bruge dig selv i dine fortællinger og præsentationer, og lærer at dine oplæg og historier ikke kan stå alene, men har brug for andre menneskers ører.

Vi træner hvad der skal til, for at du og din præsentation lever og er autentisk, så dine tilhørere får lyst til at blive siddende for at høre mere.

 

Jeg arbejder med krop & stemme, med dramaturgien i din præsentation, med retoriske elementer og dit forhold til rummet og tilhørerene.

Jeg har en bunke tips & tricks med i bagagen, som jeg deler med dig, for at du kan blive mere tryg, mere sikker og mere glad for at stå frem foran andre og holde et rigtigt godt oplæg.

Træningsforløbet i Præsentationsteknik gav mig selvindsigt og nogle vigtige arbejdsredskaber, fx:

 

- Jeg blev mere bevidst om min angst for (og min tendens til udsættelse af) forberedelsesfasen. Jeg tænker nu på det som en kreativ proces jeg skal ind i; før var det lidt som et højt bjerg jeg skulle over.

 

- Jeg blev mere klar på hvad der fungerer godt og mindre godt når jeg præsenterer. At det fx er godt når jeg tør løsrive mig fra power point slides og tale og bevæge mig ud til publikum. At det fx bliver levende når jeg supplerer med personlige kommentarer, holdninger og betragtninger. Og at det fx ikke fungerer når jeg står med vægten kun på det ene ben.

 

- Jeg blev mere bevidst om betydningen af den fysiske opvarmning. Det fungerer godt for mig også at have fokus på det fysiske inden en præsentation. - Jesper Madsen, Statistics Specialist, M.Sc, Ph.D. fra Novo Nordisk

Birgitte Ohsten
Meningsfulde og involverende samtaler

 

 

    
bottom of page