top of page

Kommunikation

Vil I skabe mere forståelse for jeres eksterne kommunikation med brugere, kunder og samarbejdspartnere, eller vil I blive klogere på jeres interne kommunkikation? Eller begge dele?

 

Mine kurser bygger på anerkendende og assertiv kommunikation, aktiv lytning og forståelse for den dynamik der er mellem individiet og gruppen. Jeg tilbyder jer en håndfuld af velafprøvede strukturerede samtaleformer, der kan være med til at højne kvaliteten af jeres samtaler.

For virkelig at komme i dybden med kompleksiteten af jeres egen kommunikation anbefaler jeg at træne samtaler med en skuespiller, eller at lade et par skuespillere lave nogle dilemmaspil for jer omkring jeres kommunikation, som vi sammen kan reflektere omkring.

 

 

 

 

Sagt om kurset

"Jeg har ved flere lejligheder arbejdet

sammen med Birgitte Ohsten og Helene Egelund omkring afholdelse af Kommunikationstræningskurser

for sygeplejersker. Deres arbejde har altid været præget af stor seriøsitet og et smittende engagement, der har fået deltagerne til at få et godt udbytte af kurserne. Birgitte og Helene har begge evnet at være meget direkte og samtidig meget indfølte i deres feedback til

deltagerne, hvilket også har sikret at alle har fået en tryg oplevelse. De har også begge vist store samarbejdsevner, fleksibilitet og parathed til at improvisere, hvis situationen krævede det. Samlet kan jeg kun givede bedste anbefalinger af deres

arbejde"

– Jesper Rendsmark, cand.psych., psykolog på Finsencentret, Rigshospitalet.

Birgitte Ohsten
Meningsfulde og involverende samtaler

 

 

    
bottom of page